Känner varandra sen förr?

Först vill jag bara tacka för svaret jag fick för några veckor sedan! 🙂 Eftersom jag redan fått svar en gång kanske jag inte får det igen men är bara nyfiken på om jag och min pojkvän känner varandra sen tidigare? Hade nämligen en dröm om oss, det var ju vi men för länge sedan och vi såg inte alls ut som vi gör idag… Undrar om det faktiskt vat vi "förr i tiden" eller om det helt enkelt bara var en dröm 🙂

Hej Malin! Jodå, ni känner varandra sen tidigare liv! Detta ligger lagrat hos dej, och din själ minns ! Att ni inte var er lika beror på att vi ändrar vårt utessende från ett liv till ett annat! Men du drömde en sanndröm,och den är så fin! Tack för att du delade med dej till oss! Lycka till nu i det här livet! MVH: Simone!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *