känns som om det finns något där..

ibland, när jag sitter vid datorn så brukar jag få värsta rysningarna i hela kroppen o det känns obehagligt (oftast på kvällen, men har hänt på dagtid med). ibland så inbillar jag mig t.o.m att det står någon bakom mig.. liksom någon från andra sidan.. typ nån mörk gestalt. när jag sitter framför datorn så är dörren bakom mig så jag vågar inte gå ut ur rummet eftersom "spöket" står i vägen.. och mina föräldrar o storebror bor på övervåningen.. så jag är ensam på nedervåningen.. Jag brukar få rysningar jättelänge och i hela kroppen o det är så himla obehagligt! jag vet inte riktigt om det är någon typ av andegrejs men jag frågar för säkerhets skull.. Skulle bli så tacksam för svar! tack på förhand.

Visst kan det vara så. Det ska man aldrig utesluta. kan också vara som så att det finns elektromagnetisk strålning runt dig. De kan uppkomma av elektriska apparater, även om du kanske har kraftledningar nära dig!? Återkom gärna med fler frågor angående detta!<br><br>/Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *