känns som om jag vet något

Hej. Jag är en kille på 21 år som har ett problem eller jag vet inte om det är något problem, det är så här att jag kan nämligen känna som om det är någon som besöker ett hus, lägenhet eller ett stall.. I bland kan jag ställa mig och beräta för mina kompisar om vad som hände på en viss platts. Om kjag känner att det har hänt något där. Som en dag Jag och min kompis sitter och tittar på tv hemma i Varberg och plöttsligt slår dörren igen till hans sovrum inga yttdörrar eller fönster var öppna så det kan inte varit vind drag. Och jagh kunde tala om för min kompis vad som hadde händ innan han flyttade in där… Behöver hjälp snappt! Det jag kan är det ovanligt i så fall var kan jag vända mig för att få reda på mer om det hjälp mig…… Mvh Joakim Ps skulle vara bra om man kan hjälpa andra om dom har problem Ds

Hejsan! Hör av dig igen så ska jag hjälpa dig att få kontakt med någon som kan mer om detta och som jobbar med såna här saker. <BR><BR> /Sanna@Spökwebben.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *