Kärlek, kaninen, och lägenheten

Hej! Har tre frågor. 1. Jag har fått ganska dåligt sjävförtroende av tidigare mobbing i mellanstadiet och har inte haft så bra kontakt m. killar.. Men det har blivit lite bättre nu i åttan. Kommer jag träffa någon under år 2010? Och om du kan se det, kan du se hur vi skulle mötas, hur han ser ut? 2. både jag och min pappa har upplevt lite konstiga saker i vår lägenhet. Vi har bägge sett skuggor och hört konstiga ljud. Jag får även obehagskänslor då och då. Är det någon som är på besök, eller är det bara inbillning? Vem är det? Vi bor i en 4:a i salabacka (uppsala) om det hjälper! 3. Var tvungen att avliva min kanin för två år sedan, p.g.a cancer. Har hon det bra nu? Har hon hälsat på mig någon gång?

Hej! Du kommer att träffa en kille innan året är slut och det känns som om ni träffas genom gemensamma vänner. Det är inte inbillning det är sk ekon från en tid som har varit och de är troligtvis inte medvetna om er. Din kanin har det bra och tittar till dig ibland det märker du när du känner hennes nos mot din hand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *