kärlek och barn 2

Hej Evy! Tack för att du svarade på på min fråga för ett par månader sedan. Du bad mig återkomma och det gör jag nu. Jag längtar efter ett till barn. Blir det så, eller ska jag ställa in mig på att det inte blir så? Och så kärleken! Jag längtar ju också efter en livskamrat att dela mitt liv med. Kan du se om han dyker upp? Är det någon jag känner redan idag, eller är det någon "ny"? Kram, Anna

Hej Anna! Din kärlek kommer det ska du inte tveka på! Nu känns det som en "vän" som du har på din sida. Han finns där för dig och jag tror du anar hans känslor till dig. Det känns som om ni börjar som vänner och en kärlek växer fram- en djup kärlek som är värt otroligt mycket! Jag vill egentligen inte säga något om barn men jag ser dig med minst ett barn. Lycka till och kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *