Kärlek och jobb?!

Hej, den här frågan kommer kanske låta fånig (och desperat?), men egentligen så skriver jag till dig för skojs skull. I alla fall, kommer jag hitta en partner (man) i mitt liv? Och när gör jag det? Vad kommer han heta och hur kommer han att vara? Just nu är jag 19 år gammal och hittills har jag aldrig varit tillsammans med någon och därför skulle det vara kul att få svar på de här frågorna. En annan fråga som jag också har funderat på är vilket yrke som jag borde satsa på. För just nu har jag ingen aning! Kram.

Hej! Det är inget desperat med din fråga! Du kommer att träffa någon som betyder mycket för dig och tvärtom. Att du är 19 och inte haft någon ser inte jag som något fel tvärtom!Han kommer in i ditt liv och det har med ditt kommande yrke att göra. Jag får in en del på dig och det har med konstverk och kultur att göra. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.