Karlsborgs fästning

Min mamma och mormor hade berättat för mig att det spökade på "gamla sjukhuset" på Karlsborgs fästning. Eftersom jag, min syster alltid har haft övernaturliga upplevelser, så tyckte vi att det verkade intressant. Vi och ett par till bestämde oss för att vi skulle åka dit med mamma och mormor. Trodde väl egenligen inte att vi skulle uppleva någonting där, men det gjorde vi. Trots att jag aldrig hade varit där förut eller hade någon aning om vart det låg, så kände jag genast ett starkt obehag när vi svängde in på vägen. Man kände direkt att man inte var välkommen dit. Sjukhuset bestod av tre hus, och precis som man ser i gamla filmer, så är det som en rondell man kan köra runt. Direkt när jag steg ur bilen, så kände jag mig iakttagen och känslan av att springa därifrån kom över mig. Kände mig definitvt inte välkommen där. Vi gick sakta fram till det huset som är värst, det var där patienterna varit innan de dog. Visste direkt att jag skulle se något jag inte ville se om jag tittade mot ett av fönstren. Det gjorde jag inte heller, men när vi satt i bilen och skulle köra därifrån kunde jag inte låta bli. Det var då jag såg honom i ett av fönstren. En liten man med vitt yvigt hår och elaka ögon, och han såg ut att vara döende. Vilket han förmodligen varit eftersom han var i den delen av sjukhuset. Har nog aldrig blivit så rädd i hela mitt liv. Kunde inte komma därifrån fort nog. //Jeanette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.