Kittlad under foten

Jo det var såhär… Jag träffade min kille på nätet i juli och vi träffades för första gången den 17:e aug och innan dess hade jag fått veta att han hade ett "spöke" i sin lägenhet,en som han inte riktigt visste vem han var. Iaf första natten jag sov här, trodde jag väl la inte på det så mycket även om jag alltid trott på det paranormala. men vi ligger där och pratar och rätt som det var kände jag hur ngn kittlade mig under höger stortå och jag skrek rakt ut i högan sky! "vad det där du?" frågade jag Tomas direkt. "nee jag hade inte mina fötter i närheten av dina så det kan inte ha varit ja" svarade han. "neeee…. skojjar du med mig?, fast nu när jag tänker efter så såg jag ju att du inte hade dina fötter i närheten, men vem kittlade mig då?" "ja antagligen min lilla vän då"…… Usch, sen hade jag problem att sova men nu vet ja ju att han inte vill ngn illa men att han finns här. Han går här som en svart skugga oftast om natten. Vi har bannlyst honom från sovrummet men han står gärna utanför och tittar in och håller koll på en när man går upp om natten :S Han fipplar bla också med tv:n… 😛 Det var det från mig. Tack och hej… återkommer med fler berättelser /Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *