Kjell★ Fråga besvarad 2013-09-06

Hej tror du min mammas exman Kjell hälsar på mig eller henne någon gång? Kan du beskriva honom om du kan få kontakt med honom? Min Mamma heter Birgitta och han var hennes stora kärlek. MVH m

Jag hänvisar till samma svar som tidigare då du sänt samma fråga upprepad gång;Hej M! Jag måste tyvärr svara samma här.Jag vill bekräfta att jag läst din fråga men jag kan tyvärr inte besvara den då jag inte får fram något alls utan bara som ett blankt papper.Jag kan inte se eller känna något alls.Jag vet inte varför det blir så.Men det är bättre att jag är ärlig och skriver som det är än att jag bara låter frågan bli liggandes.Jag känner att det nog är bäst att du ställer samma fråga till ett medium som är inriktad på kontakt med nära och kära för att få budskap. Lycka till! ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *