KLART ATT JAG FÖRSTÅR!!

hej igen !! Klart att jag förstår er…om att man ska prioitera familj o sånna saker först…men när jag ställer en fråga tycker jag att det e så spännande o gå in på er sida..o se om ni svarat…är inne på er sida nästan varje dag…tycker den e s**t bra…. (kan bli lite ivrig ibland,sorry) men över till min fråga… du sa att onda andar så att säga ger "energi" som gör att jag tex orkar mer mm…men man måste betala sitt pris… vad tror ni det betyder att jag orkar jobba bättre nu ,är gladare som person mår mycket bättre,träningen går myycket bättre…(bygger min kropp)Allt mellan mig o min sambo är bra (inga tjafs)…tror ni någon förösker blåsa mig?? om ja?? vad ska jag göra?? ska jag inte njuta av situationen?? eller tror ni det e nån god ande som förösker hjälpa mig??? Tack igen för en bra sida… Vänliga hälsningar Jimmy… P.s Har fort nån som smyger här hos oss om nätterna…

Hej Jimmy! Det är jättekul att du uppskattar spökwebben.Det är ju framförallt det enorma,positiva gensvaret från er frågeställare och besökare som gör att tycker det är värt tiden vi lägger ner på webbsidan! Så tack själv för ditt intresse för spökwebben!!! Nej jag känner inte av någon "ond ande" eller liknande som försöker att "blåsa dig". Förändringarna tycks komma av att du själv försöker göra bra medvetna val. Du har denna "svartängel" som är ställt till ditt förfogande. Jag har beskrivt dessa i en fråga från en annan frågeställare "impar och mörkerväsen" och hur de kan fungera. Denne har ett "avtal med den högste"(Ljusa sidan) att hjälpa dig minska val,tankar,handlingar som ger "mörk energi" så du i slutändan bara har ljus energi och detta är en process som kan ta tid,ibland flera år,ibland ett helt liv( bla beroende på vad man gjort i tidigare liv, vem man varit osv). Det är dess främsta uppgift och hit intills verar det ju fungera för dig! Om du fortsätter på samma sätt som du redan gör,"tänker före istället för efter",kommer det du upplever nu, vara något som blir ännu bättre. Visst kommer säkert även motgångar komma,konstigt vore väl annars,och visst kommer negativa energier "göra försök"att få dig ur balans ,men så länge som du fortsätter som nu kommer det fungera bra. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *