Knackningar i köket.-vad beror det på?

Hej! Nu skriver jag igen. Det är så att det har kommit knackningar från köket i vår lägenhet ungefär lika lång tid som vi bott här. Flyttade hit sommaren i fjol. Jag har inte tänkt på knackningarna mer än: Vad gör grannen där nere? Idag stog jag i köket och hade stor kok då dessa knackningar kom igen… Det är alltid fyra knackningar, ett litet uppehåll som följs åt av tre knackningar. För skojs skull knackade jag tillbaks. Då knackade jag på kaklet. Det lät exakt lika dant! Det jag blev mest förvånad av var att knackningarna "Svarade". Men jag kände knackningarna i fötterna som att det var från golvet. Men lät inte där ifrån… Vad kan det ha varit… Då jag fick "svar" på knackningarna tänkte jag: Varför knackar grannarna varje kväll? Vad sysslar de med. vad är det för rutin? Är det mina grannar som utövar morse koder eller är det jag som börjar höra i "syne?" Eller är det något annat? Tacksam för svar. Andréa

Hej Andrea! Jag måste faktiskt ärligt säja att jag kan inte uppfatta några energier av andar i din lägenhet som skulle vara orsaken till detta. Visserligen vet jag att anhöriga från andra sidan kan använda sig av tex knackningar för att göra sig hörda,men det känns inte som de är orsaken till detta. Däremot kan jag inte länka till din granne under dig (eller ovan) och se om dessa har energier av andar som gör dessa fenomen, så att du hör det i din lägenhet. Jag tycker du borde fråga din granne OM det är de som knackar eller om de hör liknande som du. Tänk om det är så att även de hör knackningar och i sin tur undrar vad deras stolliga granne sysslar med…omvänt alltså. Mitt tips är att prata med dem och se om ni har liknande upplevelser. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *