Knackningar i väggarna.

Jag läste precis en fråga i frågespalten om en tjej i tonåren som hör knackningar i sina väggar och saker som försvinner. Jag är med om nästan samma saker. Ibland hör man knackningar i väggarna i mitt rum. Först från en sida av en vägg, sedan "vandrar" knackingen över till andra sidan av väggen där sängen står och fortsätter bort på nästa vägg. På 3:e väggen så finns det en garderobsdörr, och där brukar knackningarna stanna kvar, och det verkar precis som att det sitter någon på andra sidan dörren och knackar. Jag hörde knackningarna första gånger i början av året har jag för mig. De kommer inte så ofta. Min lillebror har också hört dom. Han har sitt rum brevid mig, fast han hörde dom under sin säng och även svagt i sin garderob som är vägg i vägg som min. Jag har berättat det för min pojkvän, men han säger att det kan vara huset som knakar, eller att det kanske bor små möss i väggarna, vilket jag inte tror. Ibland känner jag mig även iaktagen. Det händer också att jag hör saker. T.ex. när det bara är jag som är vaken i huset så låter det som att någon går runt i huset. Kan det vara så att det kanske finns ett spöke av något slag i huset, eller är det som han säger, att huset knakar?

Hej Sarah! Det är vad jag uppfattar både och. Dvs jag kan uppfatta att det finns energier i huset,men inte så mycket att det skulle skapa dessa fenomen. Men jag får också sagt att det finns sk "sättningar" huset.Matrealet påverkas av väder och vind samt av lutningen som gör att det blir belastning i väggarna som upplevs som "knakande" som går på rad. Vad gäller energin jag kan uppfatta så är det ingen som vill visa sig så jag kan inte vara tydlig med vad eller vem det är mer än att jag känner av "något". Du får höra av dig om det är ngt mer du undrar över. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.