Knackningar- vad beror de på?

Hej! Häromkvällen när vi hade gått och lagt oss min man och jag och vår lilla hund, kl var runt 24-01 nåt sånt, så hörde vi klart och tydligt 3 slag typ i väggen, hunden for upp och morrade, hon gick och tittade och allt var ok, så hon somnade om igen, sen knackade det igen, precis likdant som förra gången. Vet ni varför? Tacksam för svar MVH Millis

Hej Millis! Det är väldigt oklart det jag får fram av din fråga.Därför har det tagit tid.Jag undar spontant om det inte var grannen som var ifarten och gjorde ngt? Det finns energier hos er men jag kan inte se att de skulle vara så kraftfulla att de kan ådstakomma ljudfenomen.Är det bara detta som hänt eller annat?Har din hund reagreat på annat?Ni får fundera lite och höra av er igen! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *