Knuff i magen

Jag var påväg hem från min dans en kväll,jag var tvungen att gå på en grusväg eftersom det var den snabbaste vägen hem. plötsligt hörde jag steg bakom mig,och nyfiken som jag är tittar jag bakåt men ser ingen.jag börjar gå igen men efter ett par meter hör jag stegen igen den här gången lite snabbare,jag vänder mig om igen men fortfarande ser jag ingen. Jag blir rädd och börjar små springa lite,jag hör att stegen också gör det,då kommer jag plötsligt ihåg vad en vännina sade till mig om just något sånthär….Om man trodde att det var ett spöke (vilket jag nu visste att det var)skulle man fråga vad det ville så skulle det lämna en ifred. Så jag sade högt och tydligt -Vem är du och vad vill du? till svar fick jag en knuff i magen av en osynlig kraft. då blev jag verkligen rädd och skrek: -SLUTA!!!! Lämna mig ifred!det som jag sedan såg var ingen synvilla för det hade inte blivit riktigt mörkt än….på väg bort från mig såg jag en skugga av en människa sväva iväg med hög fart längst grusvägen och in i skogen på andra sidan. Efter den upplevelsen har jag inte velat gå där själv efter mörkrets inbrott…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *