Kommer det att hålla

Tack för svaret på förre frågan. Jag har ytterligare en fråga om mitt förhållande och jag är ganska klyven över vad jag vill. Jag och min sambo har varit tillsammans i 10 år snart men vi är så olika som man kan bli och det är ganska mycket bråk mellan oss. Just nu är allt relativt bra men när det blir bråk vill jag bara separera och jag vet att vi inte kommer att fortsätta vara tillsammans livet ut för vi är så olika. Jag älskar honom men jag känner att jag kan inte koncentrera mig på skolan för jag ska samtidigt ta hand om han och hans behov och bestämmer vi oss för att separera så kommer han att ta barnen ifrån mig för han tycker att man inte särar på en familj och sånt. Så hur kommer det att gå mellan mig och min sambo? Kommer vi fortsätta ihop eller kommer vi ge upp och separera? Jag både vill och inte vill pga barnen. Hoppas du kan svara på denna frågan. Ha en bra helg. Tacksam för svar

Hej! Mitt råd till er är att få hjälp tex familjerådgivning. Att använda barnen som slagträ är något av det värsta jag vet! Rannsaka dig själv- ska du stanna kvar eller inte? Att stanna i ett dåligt förhållande är inget som rekommenderas för barnens skull då de far illa av bråk mellan föräldrar. Tänk igenom allt, är det värt allt bråk mellan er? Tänk igenom allt och prata gärna med någon som kan hjälpa dig, en väninna kanske? Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *