Kommer det bli vi igen?

Jag var tillsammans med en kille som är några år äldre än mig för ett tag sen. Jag älskar verkligen honom och nu ska han flytta till Tyskland med sin nya flickvän. Han säger att han älskar mig fortfarande men det skulle inte funka, gör han verkligen det? Och finns det någon chans att det skulle kunna bli vi igen i framtiden? Jag har försökt släppa honom men det går verkligen inte, särskilt inte när han säger att han fortfarande älskar mig. Om det inte blir han & jag igen, ser du någon annan kille som kommer finnas i mitt liv?

Hej! Vad jag ser nu så har ni ingen framtid tillsammans men tänk på att framtiden alltid rör på sig! När du släpper denna kille då finns din man vid din sida men han kan inte komma in i ditt liv så länge du har den förste mannen i ditt liv som du har honom just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *