Kommer det bli vi två?

Hej! kommer jag någonsin hitta kärleken? jag är 17år och har aldrig haft ett seriöst förhållande, vet att detta är vanligt. Men jag vill så gärna finna någon. Det var en kille som jag träffade ett tag..och han gillade mig och jag gillade han, Men han åkte till usa för snart en månad sen för att studera ett år. Och han lovade att höra av sig så vi skulle träffas igen. Men det har han inte gjort.och jag har försökt glömma han eftersom det verkar som om han har glömt mig. Men det går inte. Kommer det bli vi två endå? Vad känner han för mig? eller när träffar jag egentligen kärleken? hur och vem är han? Snälla Snälla svara! jag måste få ett svar! Tack på förhand.

Hej Sabina! Givetvis kommer du att finna kärleken i ditt liv dvs den där specielle som du känner är den rätte för dig. Men det kommer dröja ett par år och du kommer ha flera mer och mindre seriösa förhållanden innan du möter denne man. Han i USA är inte den du kommer dela din framtid med även om ni ,som det ser ut nu,kommer träffas framöver men…då är du antagligen inte inte lika intresserad för du har redan hittat ett "bättre alternativ" vilket gör att han inte är lika intressant… Den rätte kommer du möta i en ålder av 25. Bli nu inte modlös!Nej för du kommer ha många intressanta möten innan dess och mitt råd till dig är att "lev livet" istället för att binda dig för fort. Du sprundlar av liv och ideer och borde ta tillvara på dina intressen istället för att focusera på "den stora kärleken". Har du funderat på dans?teater?där du får den uppmärksamhet du förtjänar och samtidigt kommer möta många intressanta människor. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *