Kommer familjen tillbaka?

Hejsan Marie! Jag känner en famlj som blivit utvisad till Vitryssland. Jag undrar nu om du vet om de kommer tillbaka till Sverige och när i så fall? Tacksam för svar. MVH Eva Hellström

Hej Eva! Detta är inte egentligen den slags frågor jag normalt vill besvara då jag gärna inte vill "sia om framtiden" därför att människan har en tendens att förlita sig på sådant som blivit sagt och slutar därför agera i väntan på att det som blir sagt ska hända.Lite moment 22.Gör man inget själv händer inget. Din fråga är visserligen lite annorlunda. Som det ser ut här och nu verkar det bli problem för dem att komma tillbaka till sverige. Givetvis kan saker förändras beroende på hur de själva agerar. Men att svara exakt om och när kan jag inte göra då det i grunden beror på vad DE gör i sin tur, för att försöka förändra sin siutation. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *