Kommer han förstå?

hejsan.. Jag har ett återkommande problem var eviga vecka… Det är så att jag har ett deltids jobb då jag kan arbeta upp till 100 men min sabo blir besviken/arg varje gång jag arbetar extra hur ska jag få honom att förstå att jag vill arbeta att jag mår bra av det. Kommer han någonsin komma över denna kontrollerande sida av sig?

Hej! Det enda du kan göra är att tala om för honom att du vill jobba och att du mår bra av det. Vill han sedan inte acceptera det är upp till honom och det känns inte som om han släpper sin kontroll över dig så länge ni är tillsammans, tyvärr. Du står vid ett vägskäl känns det som ; stanna kvar i ditt förhållande eller gå vidare själv. Det är bara du som kan bestämma din egen framtid. Lycka till! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *