Kommer han tillbaka?

Hej Evy. jag har skrivit till dej förr om saker,och du har haft rätt!! Jag skriver till dej för jag skulle vilja veta en sak om en kille jag känt ett par år. Han är 27 år. Innan vi träffades som dejt var vi vänner,men pratade typ aldrig,men däremot verkade han vara intresserad av mej, men verkade inte riktigt ta det steget o fråga om vi ska ses mer än va man gjorde än på fester osånt. En kväll nu i april frågade jag honom om jag och min lilla syster skulle följa med honom ut. vi gick ut o umgicks o vi fattade tycke för varandra o vi sa båda vi va intresserade av varandra mer än vänner. så vi sa vill skulle träffas mer. vi träffades sen i nästan 2 månader. Han visste att jag va glad för honom,o han frågade varje gång vi sågs vad jag ville. Precis som han var osäker om jag verkligen ville vara med honom. Men jag sa att jag ville det,och det vill jag än i dag och det har tagit 2 månader snart och vi har knappt pratat sen i slutet maj. Han skrev i maj till mig och sa att han nog inte känner det samma som jag. Men ändå kändes det så och att allt va så bra. han visade till och med offentligt att jag va med han nu. och sa det till vänner. vad jag fattat det som sitter han mycket hemma ensam o glor,tror inte han är vann vid något sånt vi hade just nu. Ibland pratade han om att han behövde tid för han tyckte det va svårt. Tror inte heller han träffar någon just nu,eller jag hoppas inte det. Finns det chans att han kommer tillbaka till mig?? Saknar honom hur mycket som helst. Känns som jag skulle kunna göra vad som för att det skulle bli han och jag. Är så ledsen och vet inte hur jag ska göra eller kunna gå vidare. Vill inte ens förlora honom som vän… Är evigt tacksam om du kan svara på nått hur jag ska göra o inte göra? Känns som jag har även svårt o hitta kärleken, om jag nånsin kommer finna den och vad han heter annars? MVH/ Sasa

Hej Sasa! Har du inte tagit tag i honom redan är det på hög tid att du gör det! Han är osäker och behöver någon som tar tag i honom och den någon är du! Dra ut honom och tala om hur det går! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *