Kommer han tillbaka?

Hej! Jag och min pojkvän har precis avslutat vårat förhållande. Vilket jag inte ville. Vi har varit tillsammans i 10 månader och jag älskar honom jätte mycket. Men det hände en hel saker i våra liv så att det påverkade vårat förhållande. Vi hade ibland svårt att lita på varandra, var svartsjuka på varandra. Han gjorde slut av en liten sak som han blev svartsjuk över och han ville ha lite tid att tänka på om han ville fortsätta att vara tillsammans med mig eller inte, jag fick höra hans beslut igår. Han sa att "han ville vara singel ett tag" och inte att "han ville göra slut". Jag undrar om du kan se om han kommer till att börja sakna mig och hitta tillbaka till mig? Tack på förhand! MVH Nanaki

Hej Nanaki! Det som känns svårt mellan er är just svartsjukan och att ni inte känner att ni kan lita på varandra. I detta fallet har det inte någon betydelse hur kära ni är då just svartsjukan kommer emellan. Ta denna tiden och tänk på hur ni vill ha det i ert förhållande och hur ni kan göra det bästa för er bägge. Det ser inte ut som ett slut för er men tänk efter för att förbättra förhållandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *