Kommer jag att bo i hus igen?

Tack för denna underbara sida ! snälla hjäp mig ..i elva år bodde jag och min familj i ett hus som var byggt 1936 vi byggde om det till en fin stor villa på 8 rum där bodde vi tillsammans ..och där var jag lycklig ..men sedan hände det tragiska .. så huset såldes ..ååå vad jag saknar detta älskade hus ..kommer jag att få bo i ett hus något mer ..? ps. idetta hus hände det märkliga saker ..det varslade … barnen såg tre män bland oss../kram..

Hej Maggan1 Tack för att du uppskattar vår sida!Det gör oss glada att höra! Jag förstår att du saknar ditt hus av de "positiva vibbarna" du sänder ut när du tänker på första tiden i det huset. Vad jag förstår vill du återigen uppleva denna känsla av att ha något eget och få tillbaka det du upplevde då.Där fanns många glädjerus och lyckliga stunder men även sorg. Jag kan tyvärr inte se om du kommer bo i hus igen, men jag får sagt att eftersom du har en sådan stark längtan så kan denna längtan öppna vägar och möjligheter för dig som gör att du kommer få bo i ett "lyckligt hus" även längre fram i livet. Det beror på hur du upptäcker dessa möjlighetr och agerar därefter. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *