Kommer jag att få det jobb jag sökt?

Hej EeWee , ni har verkligen imponerande sida här på spökwebben. Jag har en fråga och undrar ifall du besvarar sånna frågor om du inte gör det , så förstår jag fullt ut men jag ger det en försök. Det är så att jag har haft det lite hårt nu när det gäller jobblivet, och jag undrar ifall du ser om jag får det jobbet jag nu sökt in till ? Det känns väldigt konstigt nu på sistonde och det verkar som att mycket går fel på senaste och jag vet inte om någon negativ energi har med att göra att det går så fel. Men jag förstår fullt ut om du inte vill svara på denna typen av frågor. Men tack för att du tog dig tid att läsa. Mvh Aldijana

Hej! Kul att du finner spökwebbens sidor intressanta! Du har rätt i att den slags fråga du ställer inte riktigt är mitt område. Jag kan inte svara på om du får jobbet du sökt till eller ej men jag kan uppfatta vad det handlar om som gör att du upplever att saker inte går riktigt som du tänkt dig. Det handlar om din egna energi. Din aura har "mattats i kanterna" inte pga att du är påverkad av negativa energier eller påverkad av sk "övernaturligt" utan att mer att ditt inre drivande batteri vajar dels pga osäkerhet och dels för att din självkänsla fått sig en törn av anledningar jag inte kan se. Du sviktar och velar lite och detta gör att din karisma och utstrålning upplevs mindre än vanligt. Givetvis påverkar även detta andra sammanhang som tex när du söker jobb då även en person som inte är medial kan uppfatta att din "inre glöd",vilja och karisma mattats av.De ställer sig då frågan:Vill den här personen verkligen ha detta jobb? Det handlar alltså för dig om att fundera på vad det är som fått dig att "tagga ner" och blivit mer osäker och inte är lika drivande eller övertygad att du ska kunna genomföra det du vill. Med energi,karisma och vilja kan man komma långt och dit man vill och det är genom tankens kraft an påverkar sig själv. Genom positivt tänkande övertala sig själv,att tro på sig själv. Det är de förklaringar och råd jag kan ge dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *