Kommer jag finna min kärlek?

Kommer jag finna min kärlek?eller finner den mig? Hur gör jag för att vara mottaglig och se honom?

Hej Gun-Britt! Ja du kommer att finna en livsvän som kommer att stå dig nära beoende på hur mycket du släpper in honom i ditt liv. Min guide säjer föjande: "Om hon ska finna sin livsvän behöver hon titta nära omkring sig men om denne inte faller henne i smaken bör hon söka sig utomlands" Och med utomlands förstår jag att det är en person som du möter under annorlunda omständigheter när du är som minst inriktad på det. I ditt fall ser jag flera möjligheter och flera vägar att gå som leder mot samma mål dvs att du träffar en man som blir en livsvän som kommer betyda mer än en vän. Jag kan inte se "ngn speciell utvald" utan däremot flera möjligheter med flera personer.Allt beror på tid och plats,siutation och var du befinner dig.Men med så många olika möjligheter borde du finna "honom". Det kommer vara i en siutation då du inte tänker så mycket på "sökandet",utan inleds i ett samtal med ngn om ngåot vardagligt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *