Kommer jag klara min utbildning?

Hej på dig Jag hatr inte skrivit på ett tag men nu behöver jag dn vägledning igen. Vill även berätta att min mamma blev rätt besviken på att jag är gravid men hon och min familj står vid min sida och stöttar mig,jag tror att det är en liten tös vi ska få denna gången och bara det gör mig glad. Förhållandet med min sambo är sådär det går upp och ner men vi kommer för det mesta överens vilket är skönt. Men nu har jag ett dilema angående min utbildning och jag hoppas du kan ge mig svar så fort du kan poch har ork. Jag tar examen nästa vecka eller det är meningen att jag ska göra det, men jag är rädd att jag inte ska klara min utbildning för att betyget på min praktik gick inte så jättebra och jag känner på mig att jag kommer bli IG i praktiken. Kan du kanske se om jag kommer få min barnskötarutbildning eller jag har slösat bort ett år på att inte bli utbildad? Vad jag uppfattade av min handledare så mådde hon inte speciellt bra efter vi haft samtal, hon hade nog ganska dåligt samvete över att de behandlat mig som de gjort. Ska jag verkligen jobba med barn? Var jag verkligen så dålig på att visa det? Jag tror knappast att jag hoppat på denna utbildningen om jag inte velat jobba med barn. Sen undrar jag om vi kommer flytta till något större och om min yngste kommer att klara av att börja i förskoleklass nästra år, vill inte ha kvar honom på det dagiset som han är på nu ytterligare ett år. Blev långt men jag hoppas du hinner svara inna den 18 juni. Tack på förhand och ha en fin sommar. Kram

Hej!Jag ber om ursäkt för sent svar- delar data med dottern och jobbar mycket men är det fortfarande aktuellt hör av dig igen! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *