Kommer min pappa att återfödas?

Heej. jag skulle vilja fråga en sak..Kommer pappa återfödas? han dog den 17 januari 2008..och om han återföds vad blir han då??

Hej Anonym! Jag förstår att du är angelägen om att få ett svar. Tyvärr så är det så att andevärlden inte är redo eller villiga att lämna svar var en person kommer återfödas eller vem den personen sedan kommer bli. Det är i ytterst sällsynta fall man får den typen av information. Det finns en anledning till det som kan vara svåra för oss att förstå. När en människa återöds påbörjar de ett nytt liv och det är inte meningen att anhöriga ska veta var en person återföds eller den som återföds ska inte minnas något om sitt tidigare liv. Men innan en person återföds brukar de vara "en tid" på andra sidan. Notera att jag även i inledningen till frågespalten skrivit att jag inte besvarar anonymt sända frågor. Jag gjorde ett undantag i ditt fall eftersom du skickade in frågan innan jag hade skrivit "reglerna för insänding av frågor" men…fortstättningsvis kommer jag inte att besvara anonymt ställda frågor. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *