Kommer min pappa ihåg mig?

Min pappa gick bort när jag var 7 år, jag förstod inte riktigt då vad som hade hänt men under senare år så har både jag och min syster och bror mycket tankar som rör vår pappa. I perioder så drömmer jag mycket om honom, att jag möter honom i drömmen och han svarar på mina frågor. Upplever även att jag träffar min farmor väldigt mycket. Är dem tillsammans nu? Kommer jag att träffa honom igen? Känner ett otroligt tomrum i mitt liv men av och till så känner jag närvaron av dem bägge. Tar de kontakt med mig genom mina drömmar? Jag har även fått en del "besked" från min pappa till min mamma och mina syskon. Min systers barn och min son säger också att de får besök av en "gubbe". Är det min pappa? Mycket frågor blev det…. Tack för att du tog dig tid att läsa. / Malin

Hej Malin! Ja våra nära och kära som är på andra sidan brukar framförallt ta kontakt med oss när vi sover och genom våra drömmar därför att vi då är så avslappnade och lugna och inte påverkas av en massa störande saker som händer runtomkring oss i vardagen,när vi är vakna. Det är vanligt att man både kan se dem tydligt,som om de vore levande,röra vid dem,krama dem,tala med dem och ge frågor och få svar. Egentligen handlar det om att du själv gör en sk astralresa genom att din själ lämnar din fysiska kropp,när du sover,och sedan möter du dem halvvägs i en annan dimension. Ibland möts ni i en dimenson som upplevs som att du är där du bor och ibland besöker du dem på andra sidan. Det är både din pappa och din farmor du möter och de är tillsammans på andra sidan och där finns även flera släktingar och även djur som ni haft omkring er eller i era liv. Och GIVETVIS kommer de ihåg dig!De besöker dig ju pga omtanke och kärlek just för att du betyder något för dem båda!!! Du kommer att träffa både din pappa och alla andra av dina släktingar och vänner, och även andra du är nära vän med sedan tidigare liv den dagen du kommer till andra sidan. Men jag är glad för din skull att du även redan nu har chansen och möjligheten att kunna kommunicera med din pappa och få lära känna honom även fast han nu är på andra sidan. Däremot kan jag inte svara på om denna "gubbe" som din son och dina systersbarn säjer sig se är din pappa.Det får jag ingen information om. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.