Kommer min styvpappa runt mig?

Hej! Vill tacka för ditt svar om "benjamin" som jag frågade om den 7:e mars! Vi vet inte vem det är men ska väl ta hit ett medium sen! men iaf,,, Nu har jag bara en fråga om du vet om min "styvpappa" Kristoffer kommer runt mig ngt? Han dog i mars 2002 och jag hann aldrig säga hejdå! Han var den som uppmärksammade mig om att jag hade en förmåga att uppfatta andar. Och kan du inte svara på den frågan om han kommer runt mig ibland så vill jag veta om du kan se om han och jag haft ngn gemensamt liv tidigare då han och jag haft "samma" dröm, men förklarat vid olika tillfällen, men exakt samma beskrivning. Detta har jag alltid undrat! Men först och främst vill jag dock ha reda på om han kommer runt mig och när isf, vore evigt tacksam! Mvh Carina W

Hej Carina! Ja din styvpappa brukar besöka dig varje vecka i början av veckan dvs måndag,tisdag eller onsdag mellan 4-5 på morgonen ,oftast när du sover. Om du försöker hålla dig vaken eller ber din guide att väcka dig nästa gång han är hos dig kan du känna hans närvaro. Du kan också be honom under den tiden har besöker dig låta dig somna om eller under meditation få kommunicera med honom. Jag uppfattar att det faktiskt kan fungera då ni kände varandra väl. Jag kan uppfatta att ni är ett starkt själsligt band och det brukar oftast tyda på att man haft ett tidgare liv med den personen. Jag kan dock inte länka till det här och nu. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *