Kommer vi bli vänner igen?? Måste veta :(

Hej det är så att jag har träffat och varit vän med en kille i 2år. Nu har vi bråkat fram och tillbaka ett bra tag. Jag har aldrig fattat varför det blivit så här. Nu säger han at han inte vill träffa mej just nu, att det va jag som orsakade det. Vet inte vad det är. Han säger vi ska ta det en annan dag.. men det har tagit typ 1 vecka. Vet inte om det va pga av en kille jag träffade, för vet inte vad jag gjort. Vad är det med honom? Kommer han vilja ses igen? 🙁 Tacksam för svar!

Hej! Kanske inte rätt fråga att ställa här men.. Visst kommer ni att träffas igen men det kommer att ta lite tid. Han känner sig kränkt och lite bortglömd och det kan bero på killen du träffat. Låt honom bara vara för sig själv och försök inte tvinga dig på honom han kommer när han är redo. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *