kommer vi ses igen?

hej jag fyller 23 den 1 december i år, tycker om matlagning. för ca 6-7 år sedan var jag påväg hem från en fest missat nattbussen och började gå hem till min mamma hade 1 mil framför mig. men hann till en rondell då en silvrig golf stannade det var fyra killar från litauen, jag fick skjuts hem och en av dessa killar fick en puss sedan efter de fick han mitt nummer och vi umgicks ofta och festa. jag träffa min sambo som jag har ett barn med idag och han är ihop med en tjej med de bor här i närheten ca 2-3 mil från mig. den tjejen han är ihop med umgicks med oss också och sedan dess de blev tilsamans för ca1-2 år sedan så har jag inte träffat honom alls och min fråga är om jag kommer att göra detta igen eller om jag ska lägga ner min energi på att ens försöka.? sen en fråga till kommer jag och min sambo få flera barn tillsammans?

Hej! Du kommer inte att träffa mannen ifråga inte på ett bra tag iaf så det är inget att lägga energi på. Har svårt att svara på frågor om barn men helt omöjligt är det inte att ni får fler barn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *