Konstig dröm. Behöver hjälp att tyda-Fråga besvarad 2013-12-09

Hej
drömde såå sjukt inatt.
Jag satt och pratade med ett gäng spöken. De såg ut som levande, vilka som helst – inte alls läskiga
det vara bara jag som såg dem…Sen upptäcker jag att jag också är död men det känns helt ok. Jag ser ut som vanligt och känner mig som vanligt.

Kan säga att jag i vakna livet upplevt mycket paranormalt och har vissa mediala förmågor. Är ofta med om paralyser vilket jag tycker är lite jobbigt..men det går i perioder…när jag är stressad och trött så har jag fler paralyser.

Tacksam för någon input. Vad är det för innebörd att man ser spöken?

★ Fråga besvarad 2013-12-09

Hej! När jag läste din insända dröm så kan jag inte annat dra lite på smilbandet därför att för mig är din dröm inte ett dugg konstig. Jisses om jag skulle berätta om allt konstigt jag ser och drömmer så skulle det nog vara någon som skulle rekommendera mig att besöka en “doktor” om inte annat så har jag  själv !många gånger tänkt att jag borde skicka mig själv till första bästa psykolog för seriös genomgång av min hjärna…på grund av alla konstiga syner och drömmar…Och enda anledningen till att jag skriver så  här om mig själv är för att jag vill att ni som upplever eller drömmer saker ska känna att det är okej att tänka så och människor som är mediala och ser och drömmer saker frågar sig själv nog både en eller hundra gånger hur det står till med den egna hälsa på grund av alla konstiga saker man drömmer och upplever. Det är bra att vara skeptisk mot sig själv också 😉 

Jag kan ärligt säja att jag inte oroar mig det minsta för din dröm därför att jag känner att du är en person som är både medial och skeptisk mot dig själv. Du har inom dig hittat ett naturligt sätt att förena paranomalt med sunt förnuft och jag känner att du har en ganska bra förmåga att “analysera dig själv”…Du har en unik  förmåga att observera dig själv utifrån ur olika synvinklar och ur olika situationer för att lära dig själv förstå saker från alla synsätt.

Det är vad denna dröm symboliserar för dig. I denna dröm valde du att se dig själv och ställa dina frågor till dig själv som en arketypisk form av ett jag som är ande “död” för ditt inre kände att det var det bästa sättet att få klarhet i det din egen själ,ditt eget inre  sökte svar på  så…du tog i ditt inre jag rollen som ande för att observera och få svar på de frågor du har inom dig. Därför kändes hela drömmen okej och inte obehaglig eller skrämmande.

Varför skulle det vara skrämmande när det är du själv som tog den rollen och gjorde det medvetet på ett under medvetet plan och dessutom hade full kontroll? 😉

Detta är ett sätt för ditt inre jag att lära sig saker om livet och om döden och om paranomala existentiella livsfrågor. Du tar rollen astralt direkt i det du vill undersöka. Detta är en gåva i sig. Detta är också det som du uppfattar som paralyser…då har ditt inre jag bestämt sig för att lära sig något nytt och går astralt in i den rollen som den vill lära sig något om. Fundera över detta så ska du se att du hittar ett mönster mellan ditt liv,hur det ser ut i din tillvaro just där och då och hur då då automatiskt går in i “observera mig själv astral rollen” i det du uppfattar som paralyser och “konstiga drömmar”…Du kommer se ett mönster och ett sammanhang 😉 och med detta i bakhuvudet så kan du faktiskt dra nytta av detta då det i allt som sker finns en mening för vad ditt inre jag försöker leverera till dig är svar på de frågor du undrar över. Bli mer uppmärksam på dig själv! 

Jag kan känna igen detta sätt att astralt observera lite från shamanism…då detta är ett av de arbetssätten en shaman kan ha för att få svar på frågor. De tar en roll astralt i en gestalt,ett djur,en växt  och “blir ett med det” för att på det sättet förstå situationen bättre. Vad är väl bättre att förstå problemet mellan en räv och en hare än att “bli en hare själv” och fråga räven 😉 och sedan ändra och byta till  “att bli räven” och ställa samma fråga…

…så min fundering är….Har du shamaner i din släkt? Finns det någon längre tillbaka i din släkt av ursprungsbefolkning? eller vet du om det finns några shamaner,druider eller liknande i något led av din släkt? Jag är lite nyfiken över vad du kan hitta om du frågar runt då det är detta jag kan känna från och genom dig…att din gåva har kopplingar till shamanism dvs “Old school shamanism”…så ta dig tid att söka svar kring det.

Så för din del att se spöken är bara en del av din gåva. Ditt jag kan ta rollen att observera saker utifrån astralt. Du kan med andra ord omvandla dig till  vad som helst och  byta till vem du vill …om du så vill…;)

Kanske ger dig detta en ny ” input” i vem du är och vilka gåvor du har 😉

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *