Konstig energi här?Fortsättning och Tankar.

Hej, Eewee! Tack så mycket för svaret på min fråga märkt "Konstig energi här" den 13/2 (Jag klistrar in frågan här nedanför för säkerhets skull). Jag är lite orolig för dig, Eewee, att du ska bränna ut dig. Det låter ju jättejobbigt att ha det som du med beskriver att du har det, med alla andar och väsen som stör dig och alla vi som frågar och vill ha hjälp hela tiden. Att läsa det du skriver har gett min andlighet en nytändning, och nu ber jag varje dag. Jag har lite svårt att ta mig till kyrkan där jag bor nu, men jag går i skogen nästan varje dag, och där ber jag till Gud. Jag har även bett för dig, att du ska få helande energi och kraft. Hoppas att det hjälper något lite. Jag bad också till Gud att jag skulle bli visad ett sätt att bidra lite grann till ert fantastiska arbete, och då snubblade jag över en Java-applikation på nätet som heter "buy me a cup of coffee", en slags virtuell insamlingsbössa som man kan lägga pengar i via PayPal och liknande internett-plånböcker. Kan det vara något för er? Kanske ni redan vet om detta, men vill ha det på något annat sätt. Jag förstår att det är viktigt att själva frågespalten ska vara gratis, men kanske flera än jag kan tänka sig att ge ett frivilligt bidrag. Jag har grunnat länge på om jag skulle skriva igen, men varit rädd för att vara besvärlig och haft svårt att "rensa i djungeln" av alla frågor som dyker upp hela tiden. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att skriva igen och så hoppas jag att du har tid och ork att svara. När jag hade fått svar på min första fråga blev jag så lättad. Jag hade ju fått för mig att det spökade hos oss och jag var så rädd. Det verkade som om bebisen pratade med någon osynlig i sovrummet och jag blev skraj. Medan jag väntade på svar från dig började jag läsa andra frågor och svar här på sidan, och på sätt och vis är jag ännu räddare nu för många saker. Vad mycket otäckt det finns! Men samtidigt finns det ju ljus och glädje och hopp, och Guds kärlek. Och bönens kraft. Jag har inte så avancerade böner, jag bara ber till Gud, jag hoppas att det är okej. Och jag ber "Fader vår" varje kväll när jag lägger min dotter. Du skriver om en obalans i kroppen som syns i auran och gör att jag inte har "samma kontroll över känslor och tankar". Jag fick en svår havandeskapsförgiftning när jag väntade min dotter och äter fortfarande blodtrycksmedicin efter det. Så det kan kanske vara det som syns. Dessutom är jag kraftigt överviktig, om det nu har något samband med obalansen i auran. Ibland blir jag rädd när jag tänker på alla mörkerväsen m.m. som du nämner. Som så många andra har jag varit nyfiken och intresserad av New Age och det ockulta i olika former, men jag är nog inte särskilt "öppen". Jag har aldrig, så vitt jag vet, sett ett spöke eller så. Men jag måste säga att jag blir mindre och mindre sugen på den sortens kunskap när jag läser om allt läskigt som finns. Men jag tror att Guds kärlek är större än det onda och jag hoppas att han vakar över oss även när vi gör misstag. Det känns i alla fall tryggare här nu. Du har hjälpt mig att börja be igen och hitta tillbaka till min tro. Tack så jättemycket! Nu till min egentliga fråga: Min pappa dog för 1,5 år sedan. Jag älskar honom och saknar honom oerhört. Jag har aldrig tvivlat på att han finns på det du kallar "andra sidan" och att han har det bra där. Han var en så fin människa att han bara måste ha fått frid. Jag kan inte tänka mig något annat. När han dog och under den närmaste tiden som följde hoppades jag på olika "tecken" eller former av kontakt med honom, t.e.x. att han skulle visa sig i en dröm, men det blev inte riktigt så. Jag drömde om honom två gånger. Första gången handlade drömmen om att han vaknade från sin brits i andaktsrummet på sjukhuset efter sitt dödsfall och var inte alls död. I drömmen blev jag orolig för att vi hade "missat" att han fortfarande levde, och hade blivit kall utan kläder. I den andra drömmen stod pappa och räfsade löv i grannens trädgård. Jag gick fram till honom, osäker på om det verkligen var han som kommit tillbaka. Men när jag tittade närmare så var det inte han, utan en slags "kopia", som var lite slätare i huden. Pappa sa något i stil med att "det spelar väl ingen roll om det är jag eller en kopia, så länge jag ser ut och uppför mg som din pappa". Men jag tyckte det kändes lite obehagligt. Så småningom efter pappas död började jag känna att det var egoistiskt att söka kontakt och att pappa borde få vara ifred. Han oroade sig så för mig medan han levde. Jag tyckte han borde få slippa det nu. I samband med att jag fick svar på min fråga till dig har jag börjat tänka intensivt på pappa. Jag har alltid trott att vi skulle träffas igen på andra sidan, men när jag läser om hur andra sidan fungerar så börjar jag tvivla. Han är kanske inte kvar där? Tänk om jag aldrig mer får träffa min underbara pappa? Jag blir så ledsen när jag tänker på det och jag önskar jag hade varit en bättre och snällare dotter medan jag hade chansen. Men kanske han ändå hälsar på någon gång hos oss? Har han sett min dotter? Jag har liksom fått för mig att han på något sätt haft ett finger med i spelet med att hon kom till oss, för det var ett litet mirakel att vi fick henne. Ja, det blev långt det här. Ursäkta. Jag önskar dig i alla fall hälsa och kärlek och glädje och livskraft och energi av allra bästa sort. Gud välsigne dig, Eewee! Elisabeth @@@@@@@@@@@@@@@@ Min förra fråga: Konstig energi här? Datum: 2008-02-13 Från: Elisabeth Fråga Hej! Vi har bott i vårt hus i drygt ett år, och nu på sista tiden har jag börjat undra om det finns några konstiga energier här, speciellt i sovrummet. Jag har inte så mycket konkret att gå på, det handlar mest om negativa tankar och känslor. Vi har en bebis som är snart 4 månader, och det är särkilt efter hennes födelse som jag har börjat undra. Det kanske helt enkelt kommer från mig själv, det här, att det är inbillning eller hormoner som spelar mig ett spratt, men jag vill ändå fråga, särskilt med tanke på vår lilla bebis. Om en avliden släkting eller en vänlig ande kommer och hälsar på så skrämmer det mig inte särskilt, men jag vill inte att det ska finnas något negativt runt vår lilla älsking. Frid och glädje vare med er, och tack för att jag fick ställa frågan. >> Svar på frågan Hej Elisabeth! Nej ja kan inte uppfatta några negativa energier hos dig eller runt dig.Däremot kan jag uppfatta att du själv är glad men ändå obalanserad i hormonerna som du själv säjer och har mindre energi än vanligt. Det är inte "katastrofläge" men jag känner att du behöver fylla på din egna energi och inte glömma bort dig själv.Vitamintillskott? Jag uppfattar dig som en stabil människa men på något sätt har du en liten obalans i kroppen(som visar sig i auran)och gör att du inte har samma kontroll över dina känslor och tankar. Dessutom får vi inte glömma att nytillskottet även innebär nya, för dig främmande energier med guider, vilket kan skapa tillfällig oreda för dig och av dig upplevas negativt. Även vid födelse kan man få avlidna anhöriga på korta besök och dessa kan lämna efter sig energier som normalt sett inte skulle påverka men om du redan är "lite känslig" kan de kännas "störande" och tolkas som inkräktare,främmande och oroliga. Jag uppfattar ändå inte att det finns något att oroa sig för.Men givetvis kan du höra av dig igen om du ändå är mer orolig eller har ngt annat du du undrar över.

Hej Elisabeth! Det är ett långt men innehållsrikt och fint "brev" du skrivit till mig/oss på spökwebben och det tackar jag dig för,att du vill delge oss dina tankar,funderingar och till viss del rädslor. Du behöver inte oroa dig för mig, då jag funnit lösning på "alla besök från medlemmar på spökwebben". Man kan väl säja ett det blev en lite chockartad start när frågeställares anhöriga "började komma på" att de kan söka upp mig istället för tvärtom,men nu har jag kommit på ett system som fungerar för mig och de flesta av "besökarna" visar både respekt och "drar sig tillbaka" när jag ber om det, samt kommer med små bud om healing,kärlek och positiv energi som kommer från er på spökwebben och det är rörande och har gett även mig "ny energi" att fortsätta svara på frågor bla. Det gläder mig att höra att du funnit ny energi till din andlighet. Andlighet för mig betyder inte att man behöver gå till en kyrka eller be avancerade böner utan mer om äktheten i ens vilja och tankar som man sänder i väg då tankens kraft är stor. Man kan be enkla tydliga böner om hjälp.Det räcker också,bara man verkligen menar det man säjer. Energi kan man hämta från naturen. Kyrkan brukar jag personligen mest använda som "sopstation" eller när jag är okontrollerbart angripen av negativa väsen och behöver få ro och rening på en Helig plats där Änglar arbetar. Då fungerar ett besök i en kyrka,tända ljus och "göra vissa tankeritualer" för att bli fri från dessa negativa energier. Att visa sin uppskattning mot en "Gud" kan man göra genom att promenera i naturen och beundra allt man ser och fundera lite extra på att allt man ser faktiskt är ngn form av liv. Angående donationer och sådant så är det inget som vi på spökwebben Crew pratat om senaste tiden. Vi fortsätter vårat focus på frivilliga insatser, så får vi se hur saker och ting utvecklas framöver. Men ideen du "snubblades över" kan jag notera vidare till Patrik. Det är han som är "chef" och fattar beslut…;) Angående din bebis som du upplever pratar med osynliga…har du tänkt på att det finns en guide som "pratar". Du har rätt i att det finns en hel del att vara medveten om när det gäller att utforska det andliga och paranomala. Det är därför det är viktigt att man iallfall är medveten om båda sidor av myntet dvs att det finns både goda Ljus väsen och mindre trevliga. Men så länge man ställer sig själv i Ljuset är man under skydd och oftast är det så att de verkliga problemen kommer om man på olika sätt missbrukar andlighet eller…om man börjar forska och uppmärksamma den mörka sidan,då uppmärksammar de dig tillbaka, men oftast bara om man "lägger sig i",ifrågasätter eller ställer till problem för dem. Goda väsen och Guider och avlidna släktingar brukar normalt sett ingripa utan att vi märker något för att hålla balansen. Det finns trots allt univeriella lagar den mörka sidan inte kan överskrida utan att de i sin tur uppmärksammas av Ljusa väsen. Bön om hjälp av Ljusväsen att bemöta dessa med villkorslös kärlek att omsluta och uppfylla dem med är ett effektivt "vapen" att hålla dem borta från en liv eller hem. Samt att omsluta sig själv och sin familj i Vilkorslös kärlek,Uppfyllas av Den heliga Andens Vita Ljus och vilkorslöskärlek.Alltid.(Rena obehaget för dem.) Din far är på andra sidan.Du har mött honom i drömmar.Han brukar besöka dig i slutet av varje månad tidigt på morgonen för att se hur ni har det. Oavsett när en kär anhörig är på andra sidan eller fungerar som guide så brukar de alltid finnas där när man själv avlider. Vanligtvis brukar en människa normalt sett inte återfödas förrän den egna familjen,närmaste generationen har kommit till andra sidan så "familjen är samlad". I människoår räknat är det sagt att man brukar återfödas med 140-150 års mellanrum(inklusive den tiden man levt som människa)vilket innebär att avlider man vid 75års ålder har man även ca75år att vara på andra sidan. Detta har med olika karmatiska tideräkningar att göra som kan vara lite invecklat att förklara men detta är en enkel förklaring. En mor och en far brukar vänta in sina barn och ev barnbarn innan de återföds.Men givetvis finns undantag. Men detta är en del av förklaringen till att man hinner träffa sina nära och kära föräldrar osv och när man väl kommer till andra sidan får man nya insikter och det är inte lika svårt att skiljas igen då 75år här är som "en sekund"där.Finns ingen tid då det är "all-tid". Äldre släktingar kan också komma för att möta en när man kommer till andra sidan för att sedan återgå till sitt. Ja om de nu inte återföds för då är det deras minnesspår och energi du möter men som upplevs minst lika levande, då det är ett minnesavtryck med allt som ingår i dennes person med alla dess minnen du möter som andeavtryck(dvs om anden är pånyttfödd)…enkelt förklarat. Och även om tex din far inte skulle vara där när du kommer till andra sidan så med tanke på hur annorlunda tiden är på jorden kommer du säja "så du kom nu" och 75år på jorden var en blink för dig,du har inte ens märkt att han återföds och sedan kom tillbaka. Oavsett vilka utseenden vi har som andar känner vi alltid igen varandra på varandras energier och signaturer och det finns aldrig någon tvekan om vem som är vem eller…vem som varit eller tillhört ens familj på jorden. Jag hoppas du fick lite nya tankar att tänka på och kan känna dig lugnare.Du kommer möta din far igen. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *