Konstiga Knackningar

Jag låg och sov i min mormors hus en kall december natt för några år sen. Jag fick såklart som alltid sova i soffan. En liten knölig Tyg soffa… Ja ja gick väll och la mej vid 22:00 och vaknade efter ca 4 timmar vid 2 tiden och hörde ett himla väsen… Nån knackade nånstans. Jag gick först och kollade vid dörren och så fort jag reste mej upp så slutade det. Sen la ja mej igen sov 10 minuter vaknade av ännu hårdare knackningar jag gick ut framför huset och lyfte ner sånna blomkrukor som hängde på väggen som jag trodde slog emot väggen… Jag gick in la mej IGEN sov 20 min och Vaknade igen och denna gången då var det inte knackningar nu var det som om nån slog på väggen och jag blev äldigt arg och började svära inom mej och gick rakt bort till väggen där det hördes och lyfte ner en tavla som hängde där. Sen gick jag och la mej och sovde senare lungt och fridfullt. Tavlan hänger där än idag men tyvär är det bara jag som hört knacknigarna av tavlan. Tavlan är en sydd tavla som min mormor sytt en gång i tiden och den föreställer en gammal gammal kvinna som håller i en bukett med rosor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *