Konstiga röster i huvet.

Inatt när jag lade mig i sängen för att sova vid ca 05.00, så var de plötsligt som jag hörde en massa andra röster i huvudet. hoppas att man kan hjälpas få klahet i vad det var.

Hej Andreas! Att höra främmande röster i huvudet kan vara ganska skrämmande speciellt om man inte vet varför. Ur rent medecinska perspektiv kan man få hörselfenomen med röster tex som biverkan av olika medeciner,stress,sömnbrist eller olika psykiska sjukdomstillstånd. Ur rent medialt perspektiv kan man höra röster pga man fångar upp röster från andevärlden. När man lägger sig för att sova och slappnar av så tonar vi automatiskt in på andra svärer och dimensioner och kan uppfatta energier och röster. För egen del kändes det som jag skulle bli tokig av att höra främmande röster,eller snarare…jag var övertygad om att jag var galen men sedan fick jag ett tips att lära mig kontrollera detta. Numera får andar bara tala genom min egna tankeröst,som jag själv har vilket gör att jag slipper höra andra främmande röster. Dyker det upp en ande som talar med egen röst och man hör en främmande röst säja typ "eh du hallå" så hoppar jag högt eftersom jag numera är van att röster hörs genom min egna tankeröst. Tankerösten är den rösten du har när du tänker eller "talar med dig själv i huvudet",din intuitonsröst.Den rösten DU har inom dig.Vi kanske inte tänker på att även det har en "röst". Jag kan tänka mig att det du upplevde var att du var trött och autaomatiskt tonade in på andesvären(eftersom den finns alledeles runt oss och inte är på ngn hemlig plats långt bort i universum…=)…)och råkade fånga upp deras röster från andevärlden. Det kan låta som ett kaotiskt tjattrande och surrande,man kan höra höga rop,skrik och en massa obegripliga meningar och ord, då alla talar i munnen på varandra. Du hör flera pågående samtal samtidigt på olika språk!. DET blir rörigt.Och kan upplevss obehagligt. Det är dock inget farligt. Men känner man sig orolig för att det beror på något annat medicinskt bör man givetvis kolla upp det och utesluta det först. Allt handlar om att vara våga vara sann mot sig själv! Mvh Eewee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *