Kontakt med mina guider eller är jag knäpp?

Hej, Jag blev inspirerad av Spökwebben och började för några månader med att försöka få kontakt med mina guider via pendeln. Det gick väldigt bra, och nästa steg blev automatisk skrift och nu behöver jag inte ens penna och papper utan skriver "med handen" om ni förstår vad jag menar. Men – är det verkligen mina guider jag pratar med? (två rejäla damer, jag får fram namnen Annika och Ruth?)Eller är det bara mitt egna undermedvetna som spökar? Mina guider (om det nu är dom som pratar) säger också hela tiden att det snart kommer att bli bra med den man som jag älskar trots kompicerade omständigheter (och som jag tydligen älskat i många liv). Stämmer det? Eller är det enbart önsketänkande? /Lotta

Hej Lotta! Varför tvivlar du? De finns där för dig och de svarar dig uppriktigt så lyssna på dem. Fortsätt med pendel och skrift och varför inte ta steget längre med annat medialt? Det du känner för? Det är inte önsketänkande. Annika och Ruth blev nästan lite stötta nu! Varför kan hon inte ta oss på orden? De smackar lite med tungan-typiskt unga människor! De lockar mig till skratt med sina miner! Lita på dem och ännu viktigare lita på dig själv! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *