kontakt med morfar eller farfar

hej , min farfar och morfar är båda döda sen länge. jag skulle vilja ha kontakt me dom. allso inte träffa dom .bara fråga en viktig fråga som har med mig och göra. jag skulle vilja höra några visa ord från dom och kanske dom kan hjälpa mig med att ta viktiga beslut i livet. båda av dom är väldigt visa män och har gjort mycket storartade saker i sitt liv. skulle vara tacksam för hjälp och om du skulle vilja kontakta och höra från dom. min farfar heter jan och min morfar lasse

Hej! Då många frågor som ställs här på frågespalten handlar om just detta kommer jag att skriva en sida om hur man får kontakt med andra sidan mm och som jag skrivit till andra så ber jag dig ha tålamod med detta! Ska försöka skriva ner det nu i helgen. Ha tålamod!! Ps. Tror du redan fått svaret men du har inte lyssnat ordentligt. Försök igen och godta de svar som dyker upp även om de låter konstiga. DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *