Kontakt med sina djur?

Hej igen! Tack för förra svaret! det är så jag tror med. Jag har alltid undrat om man kan få kontakt med sina döda djur? Om man går till ett medium så skulle jag helst vilja ha kontakt med mina hundar som har varit mina bästa vänner. Mina släktingar har aldrig visat något intresse för mej så jag tror inte dom har något att säga mej heller. Den kärlek jag har fått i livet har varit från mina djur, särskilt mina hundar. Vad tror ni om det, skulle dom komma till mej om jag försökte?

Hej! Det finns ingen garanti för att de kommer fram då de kanske återfötts. Tror säkert att du kan få kontakt med dina hundar, varför inte? Bli inte besviken om de inte kommer fram men att någon av dina släktingar gör det! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *