Kryper på hårbotten.

Hej! Här är en ny fråga som jag gklömde bort att skriva förut. Vet och förstår om du kanske inte vill svara på denna frågan för att den kan ta för mycket energi och kraft att besvara. Men det är en sak jag funderat på när det gäller mmin guide. Du har tidigare skrivit och sagt att när hon är inne i min aura så kan man känna hur det kryper i auran vid den vänstra axeln ju. Vet du om hon brukar lägga en hand på mitt huvud, eller är det någon annan? Brukar känna ibland en vänlig, omtänksam hand på huvudet. Mysigt och tryggt samtidigt som det känns lite märkligt tycker jag. Man bara vet att nån är där, med sin hand. Oavsett och det är nån av mina guiders händer, eller någon från Andra sidan. Mvh Linda

Hej Linda! Jag får ett kort och enkelt svar.Ja det är din guide som du brukar känna som "pirr i hårbotten" då hon står nära dig eller vidrör ditt huvud eller din axel. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *