Lampor tänds och släcks.

Tack för ditt svar.. jag förlorade en nära vän i samband med att mina lampor började knäppas på och av så jag hade väl hoppats på att det skulle vara ett tecken från min vän.. Kram Mia

Hej Mia! Bara för att jag inte får några svar för stunden så ska du givetvis lita till din egna magkänsla!Att jag inte får svar behöver alltså inte betyda att det inte är din vän som ville säja något. Jag får sagt av min guide att du måste våga lita till ditt eget seende då du är öppen och har förmågan att känna närvaro. Det finns en ande i din närhet en man i 30 års åldern(om ej yngre) med hasselbruna ögon och mörkt lockigt halvlångt hår som vill ha din uppmärksamhet och han är väldigt vacker,lång.Han visar sig i mörka jeans och vit skjorta.Han är väldigt välvårdad i sitt yttre. Han verkar bry sig om dig men jag vet inte vem han är eller vilken relation ni haft/om ni haft någon relation. Då han inte vill/kan kommunicera. Någon du känner igen? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *