Läskig påhälsning – Fråga besvarad 2014-04-29

En “obehaglig” sak inträffad en natt i helgen, som jag undrar om du som expert kan ge mig klarhet i?
Jag sover i en stor säng med ett barn på var sida om mig. Vaknar mitt i natten i vårt kolsvarta sovrum ser ett sken (där det verkligen inte kan lysa) i skenet ser jag en “skugga” av ett axelparti (med kläder på) vågar inte lyfta blicken högre upp då jag är rädd för vad jag kommer att få se (ansiktet av ett spöke var jag rädd för och trodde då). Blundar av rädsla och kikar upp efter en liten stund igen, skenet och skuggan är fortfarande kvar. Blundar av rädsla igen, ligger vaken (vet inte hur länge) somnar tillslut och vaknar när det är morgon. Minns fortfarande synen väl, känslan håller på och blir mer vag.
Vad kan det ha varit? Ett spöke? En ängel? Ett varsel? Behöver jag vara orolig för att något kommer att hända mig eller mina barn? Eller var det bara någon som hälsade på?
Har aldrig tidigare “sett” något liknande. Är lite rädd, lite orolig, väldigt osäker på vad som hände. Har du varit med om något liknande och kan upplysa mig om vad detta var?
Stort tack i så fall!
Vänlig hälsning Åsa

★  Fråga besvarad 2014-04-29

Hej Åsa!

Nej nej…någon expert är jag då inte så det ordet kan vi stryka innan vi går vidare ♥ Möjligen  är jag  tillräckligt nyfiken och öppen sinnad för att se alla möjligheter även i det som verkar omöjligt…och att kalla det expert…nah…det är väl ändå att ta i . 🙂 men tack för ditt förtroende. Det värmer i hjärtat. 🙂

Jag kan förstå om detta  du upplevde var en besynnerlig upplevelse och jag vill börja med att säja att det inte är något “farligt” eller någon som vill dig illa och…det kommer hända dig fler gånger fast möjligen att du kommer uppleva detta i olika rum där du bor men troligast på de platser där du slappnar av och vilar.

Jag kan inte känna att det är någon ande i vanlig bemärkelse och inte är det någon ängel eller något naturväsen och ingen utomjording på besök  heller… så …vad är det då du upplever…och det är här det kommer slå knut i dina tankar när jag skriver det jag känner…

Det är du…fast från en parallell verklighet.

Ja…du läste rätt.

Det är det jag känner tydligt. Samma energi som dig fast i en annan tids version.

Varför detta händer?

Det är faktiskt fler som upplever denna typ av fenomen och lika ofta är det första man tänker på eller utgår ifrån som andlig troende att det måste vara ett spöke, en ande, en guide,en ängel eller något av det vanliga som vi lärt oss inom new age är det som cirkulerar runt oss människor men…vi glömmer en viktig aspekt och det är..våra egna jag som finns i parallella dimensioner och världar, då vi trots allt är en själ  men med många många många delar som är utspridda överallt i kosmos och i olika tider och samtidigt är all- tid- nu…vilket blir paradoxen.

Tänk dig själv som en rund cirkel boll och det är din Universella själ som en del inom andliga kretsar kallar “högre jag”. Och i denna runda cirkel boll finns ett oändligt antal med pärlor i denna cirkel och varje pärla är du i olika jag,olika tider, paralella tider, andra universum, andra liv,tidigare liv etc…allt i ett paket som en stor cirkel ,,,men…det kan inte du uppfatta eller känna därför att vi människor begränsas av “maya”..illusioner… och oftast är vi inte medvetna om oss själva som helhet  utan vi är bara medvetna om det jaget vi är här och nu i denna tidslinje och möjligen kan vi ibland uppfatta det som ofta  kallas tidigare liv av oss själva.

Men den stora helheten  och hur makalösa vi  faktiskt är i vår ursprung själ …det är det vi människor är så begränsade och inte kan uppfatta och känna…men…nu när tiden ändras och energier ändras( som du säkert har hört talas om i många newage samanhang och inom andlighet)… ja då har materia och energi -tids gränserna mellan dessa olika världar och dimensioner börjat att tunnas ut och det blir allt mer vanligt att människor upplever att de möter sig själva i olika former. Detta är ett fenomen som kommer bli något som varje öppen sinnad människa kommer att uppleva i denna livstid och som kommer bli vanligare och vanligare. Det hänger ihop med människans evolution.

Jag kan förstå om du kan känna att nu spårade EeWeeM ut helt i sitt svar och vad i hela friden har hon svarat på min fråga…;) Lugn… Jag sänder en video länk och hoppas att den hjälper dig att förstå vad det är du har upplevt och…kommer uppleva fler gånger.

Det finns inget att vara rädd för och i stället se det unika i det du faktiskt upplever.! ♥  Känn djupt inom dig om detta är något du kan ta till dig och ha det i bakhuvudet och i ditt hjärta…nästa gång du upplever samma fenomen så kommer du känna annorlunda inför upplevelsen.

http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/din-tvilling-kan-finnas-i-en-parallell-varld/

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *