Lilla Vardagsrummet.

Min bror och jag har märkt konstiga saker i vår Gillestuga.(Vet inte riktigt om de stavas så, men jag hoppas att ni förstår vad jag menar.) Datan står här nere, så vi måste tillbringa tid i vår Gillestuga, vi har inga problem med det. Men man känner sig aldrig ensam här nere. En kväll när jag satt här nere fick jag plötsligt känslan av att jga hade någon bakom mig. Jag vände mig om, men jag såg inget eftersom det var kolsvart i rummet. Jag gick upp och tände lampan o satte mig vid datan igen. Denna gångern var jag helt säker på att de satt någon i soffan, så jag vänder huvudet lite åt vänster och ser något ljust försvinna snabbt. Inget märkligt. Nån månad efter satt min Storebror här nere och knappade när det helt plötsligt kändes som de svalnade i rummet. Han har läst om sånt här o på något ställe hört att man ska fråga rakt ut i rummet vad de vill, så han ropar lite halvhögt: Va vill ni. Och sedan ser han en ljus ruta på elementet. Den kan omöjligt uppstått av ett fönster eftersom rullgarndinen var nerdragen och det var natt även. Datan står i en sådan riktning att det inte kunde varit den heller. Vi har ingen aning om vad detta kan betyda…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *