Lite frågor om min släkt.

Hejsan! Upptäckte idag er fantastiska sida (många credits till er) och några frågor poppade upp i huvudet nu när jag läste i er frågespalt. I min släkt på min mors sida så händer det lite konstiga saker. Min morfar har sett sin döda mor några gånger (varav en gång hon sa till honom att vara snäll. Vet du varför hon sa till honom att han var tvungen att bli snäll(förutom då att det skulle hända honom något hemskt)? Hon sa "Tage, du måste bli snäll. En hemsk sak kommer hända med dig." Ett år senare fick han stroke och ligger nu på ett sjukhem sen förra sommaren.) Han har även kunnat se en svart fågel flyga förbi i ögonvrån innan en släkting ska dö. Varför kan sådana grejer uppkomma? Min mormor har sett sin döda mor några gånger, samma kvinna som viskar i min mammas öra när något händer med oss barn. Gissar på att hon är lite av en skyddsängel över släkten? Hon har visat sig för alla mina mostrar (Har 3 mostrar) men har bara återkommit någon gång ibland till den av dem som var minst rädd för henne. Samma moster, som inte är rädd för min gammelmormor, kan känna av när en människa ska dö. Hon jobbar på Hospis, men ingenting på maskiner/beteende visar att presonen ska dö. Har hon något av ett sjätte sinne då? Min mormor och morfar äger en gammal klocka som stannar varje gång en släckting dör och först när personen är jordfäst så startar den igen. Hur kan det komma sig? Ibland kan jag drömma om saker, som varar flera minuter. Förra våren drömde jag att jag låg på stranden. Grävde med tårna i sanden, störde mig på att jag hade glömt mina solglasögon, lyssnade på min mp3 och läste ett namn hela tiden.. Gordon, Gordon, Gordon.. På sommaren som kom låg jag där på stranden. Grävde i sanden med tårna, hade glömt mina solglasögon, lyssnade på musik och läste vackra svarten. Gordon, Gordon, Gordon. Hur kan det vara så? Har jag en förmåga som jag inte vet om eller som jag anar att jag har? Eller är det bara som vetenskapen säger, att jag svimmar i 1 tusendelssekund? Min mamma säger att det har hänt henne också flera gånger. Jag är också orolig för min mamma, jag vet inte om du kan se vad det är med henne, men kan du se om hon är sjuk på något sätt som gör att hon får anfall? Hon kan plötsligt trilla ihop och skaka och man får inte kontakt med henne förän efter ett tag. Hon vägrar berätta för någon att hon får det, det är bara vi barn som bevittnat det. jag och min tvilling har bara sett det en gång, men min storasyster verkar ha sett det flera gånger. Det hade varit roligt och få reda på om jag och min släkt är på något sätt lite öppna för det övernaturliga(?), men samtidigt ryser jag varje gång jag tycker något är läskigt. Är inte intresserad att ha spöken som kontaktar mig eller så, så hur skulle jag i så fall kunna stänga av det om jag skulle ha en sådan förmåga?

Hej Natalie! Jag tycker det du beskriver inte är "konstigt" på något sätt utan det är så det kan bli när man är "öppen för den andliga svären". Det din morfars mor sa så för att varna din morfar och vad hon menade var att han skulle ta det lugnare och inte hetsa upp sig och bli arg över småsaker då det höjer blodtrycket och inte är bra för hälsan.Uppenbarligen förstod han inte varningen eller ignorerade den. Din morfar är själv väldigt öppen för den andliga svären och borde då kan jag känna lyssnat på varningen. Att han ser svarta fåglar som oftast brukar vara råkor eller korpar är inte heller konstigt.De har länge ansets vara "dödens budbärare" och genom sin närvaro visa att något som har med död kommer ske.(enligt sägnen och folktro) I din släkt är det så att man håller efter varandra både i livet och efter döden.Därför upplever flera i din släkt närvaro av släktingar som vill tex varna för olika saker. De är inte guider men man kan säja att de själva utnämt sig till "skyddsänglar" för att från andra sidan rycka in och varna när de anser att de behövs. Därför visar sig dessa släktingar sig oftast bara för dem som inte blir rädda och obehagliga till mods då syftet inte är att skrämmas. Din ena moster som känner på sig att ngn ska dö är liksom övriga i släkten öppen för energier från andevärlden samt förutseende dvs kan känna frammåt vad som ska ske. Likadant fungerar det med klockan som stannar när en släkting dör och sedan startar.Allt hänger ihop med det jag ovan beskrivit att ni alla är förenade och sammankopplade och öppna för att kunna hjälpas åt och se efter varandra.Att "mickla" med klockor,electricitet osv är ingen konst för andar.Det är en vanligt. Vad gäller din beskrivninga av vad som händer på stranden så förstår jag inte riktigt vad du menar.Men att du är öppen som resten av din släkt är jag övertygad om bara det att du ännu inte kommit på hur och jag känner att jag inte kan hjälpa dig där då det blir oklart för mig. Vad gäller din mamma så tror jag hon vet mer än vad hon säjer eller berättar om sina ska anfall.Jag är ingen doktor på något sätt och vill gärna inte lämna diagnoser.Men min första tanke är att din mamma har en mild form av epelepsi och tycker det är pinsamt och jobbigt och därför inte vill prata om det. Jag tycker du kan ställa frågan rakt ut till henne om det är så. Och förklara att du vill veta för att du är orolig och bryr dig om henne. Jag tycker du ska acceptera att ni är i eran släkt är "öppna för det övernaturliga" och jag är säker på att ni alla har olika egenskaper och gåvor som ni anar själva. Och visar det sig framöver att du har den öppenheten som leder till att andar kontaktar dig så får du ta itu med det där och då och acceptera att det är så. Att vara medial är inget man kan "trycka på en knapp och bara stänga av" men däremot kan man lära sig att sätta gränser! Kul att du gillar vår sida!Det uppskattar vi!Hoppas du fick lite klarhet i dina funderingar! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *