lite ledsen av mig!

Hej! Nu är jag lite ledsen av mig: eftersom jag ska bli pappa. Det är nämeligen så att jag har stöttat en tjej som har gjort slut med min sambos bror. Vi har smsat varandra, sen i Jauari. Jag har blivit lite förttjust i henne, samtidigt som jag nu vet att jag ska bli pappa. kan ni känna in och stötta mig tror ni, och tala om om det finns nån mening med det här här. Många kramar!

Hej Daniel! Du känns som en man som inte vill såra någon eller göra någon besviken! Men hur handar du mot dej själv,när det handlar om det?? Det råd jag har att ge dej är:) Nu ska du följa DITT HJÄRTA! Du har nu träffat en tjej som du är förtjust i, och det känns som att dina känslor är besvarade! Även om din sambo blivit gravid" vilket händer" så kan det förhålladet inte varit särskilt bra! Tyvärr så lappar man inte ihop ett trasigt förhållande med hjälp av en baby! Och de finns en mening i allt. Och nu handlar det om att du ska våga att tänka på dej själv ,och din lycka att älska och bli älskad för den DU ÄR! Du vet innerst inne vad du vill, så åter igen ! Följ DITT HJÄRTA Daniel! Gör det och din framtig ser ljus ut! Lycka till, och ha en underbar sommar! mvh: Simone !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *