Liv efter detta?

Hur kan ni veta att de finns ett liv efter detta? Intressant å veta bara. Jag tror blint på de! =) Tror inte att man bara slutar existera. Å sen tänkte ja fråga, är ja medial? En "spåtant" har sagt de flera ggr å en gång så sa ja till min mamma att min mormors kusin skulle dö i magcanser. Men ingen hade sagt de till mig å efter ett år fick hon veta att hon hade de å dog kort efter. Å flera ggr så kan ja vara med om en händelse å vara 100 procent säker på att ja har varit där förut å sagt samma sak å samma händelse hänt. "sanndrömmar"? Mvh Hanna

Hej Hanna! Som svar på din första fråga tänker jag svarar jag: Min personliga uppfattning på att det finns en annan tillvaro efter att vi levt på jorden baseras på att jag helt enkelt inte kan tänka mig något annat pga det jag lärt mig,sett,upplevt genom många års studier och forskning. För mig är det lika med omöjligt att det INTE finns ett liv efter detta,att det inte skulle finnas andra existerande väsen osv. För mig är det fullständigt naturligt och följer hela naturlagens princip om återfödelse och död.(som även finns i naturen runt oss). Jag kommer vara fullständigt övertygad om detta tills någon verkligen kan bevisa motsatsen! De som påstår att det inte finns liv efter döden,andar,änglar,liv på andra planeter de får helt enkelt övertyga mig! Och de faktum att jag ser det jag ser och hör det jag hör,känner det jag känner samt att jag varit med om allt för mycket för att kunna förneka ett liv efter detta gör det omöjligt för mig att tro något annat. Eller så är vi en stor mängd människor som lider av svåra psykiska störningar i en stor masshypnos som sprider sig som en löpeld genom hela världen…vilket vissa iochförsig tycker… Som svar på din andra fråga. Du vet redan svaret själv dvs att du är öppen och kan känna av närvaro och energier från andar samt att du kan känna på dig när saker ska hända.Du får börja utforska din egna möjligheter! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *