liv och död?

Hej Evy och glad sommar!=) Tack för tidigare svar.Jag blir alltid lika glad åt att få svar. Jag måste fråga en sak av dig. Min mammas väninna Thorborg, som varit some an andra mamma för mig, är döende i cancer och min mamma säger att det är vilken dag som helst nu.Jag funderar på om hon kommer att säga adjö till mig före hon går, alltså med sin ande? Hon är för sjuk för att kunna säga det nu. Hennes barn kunde inte väcka henne idag, så hon ligger troligen i koma…Kommer hon få det bra dit hon kommer efter döden? Hon har alltid älskat att leva, därför är det så sorgligt. Varför kunde det inte vara jag? Kan du berätta varför Gud inte gav cancern till mig istället? Har jag en uppgift att uppfylla här eller? Vad är meningen? och varför drömmer jag ofta att jag är tillbaka i mitt föräldrahem…dit jag inte längtar över huvudtaget…tacksam för svar återigen.

Hej! Du har så mycket kvar att ge och göra därför är det inte din tid ännu! Hon har det bra på andra sidan och hon var redo för det. Du har något ouppklarat vad gäller ditt föräldrahem men det är bara du som vet vad och du är den som bör ta tag i det. Thorborg kommer att finnas vid din sida när du gör det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *