Ljus – ★ Fråga besvarad 2013-08-31

Hej igen, tack för det svar på min första fråga. Nu till en ny; jag o min sambo var utomlands, låg i sängen o pratade, det var mörkt så jag blundade när vi låg där o pratade. Men så öppnade jag ögonen och då var det ljust, jag såg min sambos ansikte i ljus. Han fattade inte vad jag pratade om naturligtvis. Sen höll min mobil på och tända sig om o om igen. Det ska den inte göra och har aldrig gjort. Vad handlade detta om? Med vänlig hälsning Annika

Hej Annika! Jag känner inte till din första fråga och jag har inte läst gamla besvarade frågor och kommer inte att läsa igenom gamla besvarade frågor som besvarats av Evy eller andra medium som svarat på frågor här i frågespalten då jag vill skaffa mig en helt egen uppfattning om var och en som sänder in frågor och kring de frågor som sänds in. Därför väljer jag att inte besvara frågor ingående som är följd frågor av andra frågeställningar som blivit besvarade innan. Och jag känner att även om detta är en "ny fråga" så är det ändå en fortsättning på andra frågeställningar jag inte har någon uppfattning om. Men du är välkommen att sända in nya frågor kring andliga och paranomala fenomen och upplevelser! ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *