Ljus rund fläck på väggen!

Hej! Min syster ställde denna fråga till dig som du kan läsa nedan, men jag har inte sett något sådant men det kan ju vara så att jag inte heller har sovit i tv rummet som dom har när dom hälsat på oss!? Jag har inte jobbat inom vården (mer än några månader när jag var ungdom), men Susanne som ställde frågan har jobbat länge inom det men inte nu mera! Jag vet att det är aktivitet i vårat hus, har haft 2 Änglakvällar här som varit helt underbara och stämt in bra. Mvh Pernilla (Min systers fråga) Fråga Natten till påskdagen såg jag en ljus rund fläck på väggen hemma hos min syster i Olofström. Jag tittade en stund, blundade ett tag och tittade. Då var det borta. En stund senare såg jag det igen. Vad var det? >> Svar på frågan Hej!Kul att din syster bor så nära! jag skulle vilja veta lite mer om din syster och kan hon själv höra av sig vore det kanon då det känns bundet till henne. Jobbar någon av er inom vården?

Hej Pernilla! Kul att du kunde svara! Fläcken på väggen verkar vara något som är knutet till dina änglakvällar och det känns som ett budskap till dig att den du tänker på finns nära dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *