Löfstad slott..

En gång när jag, min bror och hans fru åkte till löfstad slott så var jag spänd på slottet och dess bakrund. Jag är väldigt intresserad av slott! Vi gick runt i slottet och när vi var nere i köket och kollade tyckte jag mig se en kvinna vid skafferi dörren. Jag blundade och kollade igen. "hon var borta". Sen när vi gick upp till dem andra rummen så kändes det som om någon iakttog mig bakifrån så jag kollade och jag såg en kvinna i 20 års åldern i gamla kläder kolla på mej. jag vände mig om och kollade igen. Hon var inte kvar. Men sen när vi gick ut vid sjön intill så hade guiden berättat att huspigan hade dränkt sig där när hon "egentligen skulle" erkänna att hon hade hållt i en fackla som tagit fyr i gardinerna. När vi gick därifrån så kändre jag mig iakttagen. Det var jag också. Jag såg "pigan" i vattnet. Och hon såg skrämd för livet och då blev jag rädd.. Aldrig dit igen tänkte jag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.