Maijona tidigare liv fortsättning

Vet inte riktigt vad du menar att du vill veta men jag har väldigt svårt för små mörka skrymslen som i tex kulvertar, vindar och källarvåningar som yngre hade jag svårt för kyrkogårdar men nu är dom inga problem längre jag är också livrädd för att få saker i halsen då går jag fulkommligt i panik även om jag bara svalde fel och inget hände, jag dras alltid till vattendrag så som älvar, fjordar och sjöar och jag trivs bäst på karga marker lite vindpinat ödsliga ställen, jag sover inte med olåst dörr den kollar jag oftast flera gånger för att vara säker jag trivs bäst bland djur och speciellt hundar, hästar och katter tilltalar mig stora hundar inte små ettriga dom skyggar jag lite för jag tycker heller inte om när någon låser in mig även om dom skämtar eller håller fast mina armar, jag backar lite för agressiva människor då nblir jag nervös och orolig, vet inte om detta säger något men det är vad du kan få just nu.

Hej! De sk fobier och rädslor vi har i detta livet kan vara minnen från tidigare liv och du verkar ju ha levt några stycken. Du har bott på ett högland och det känns som Skottland så känner du en dragning dig vet du varför:). Mörka vrån, att bli fasthållen och rädslan för att bli inlåst härstammar från "den mörka medeltiden" då häxor jagades kors och tvärs över landet och då det pågick en "utrotning" av just häxor och trollkarlar. Det känns som om du fick stå ut med ett av vattenproven som häxa: de satte en tratt i munnen och tvingade fången att hålla munnen öppen sedan öste de ner vatten ner i strupen och fången hade ingen möjlighet att svälja och dog ofta under denna behandling- som visade att de var oskyldiga!? Det kommer säkert fler glimtar och försök skriva ner dem då de är pusselbitar från dina tidigare liv. Lycka till! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *