Mamma och musiken

Hej och tack tusen gånger för att jag får svar. Mamma älskade att dansa jag kan inte ta knappt ett steg hon älskade också dansbandsmusik och kanske något mer som jag inte tänkt på men jag måste få veta vad hon vill säga mig försöker hon hjälpa mig med det som är svårast för mig och barnen nämnligen ekonomin eller är det något annat hon vill. Vad tycker hon om att hennes man inte ville ha med oss på bodelningen vi fick inte ett dugg av hennes tillgångar och vad vill hon att jag ska göra med ringarna.

Hej! Hon dansar och jag hör musik i öronen! Hon vill tala om för dig att det finns ett slut på eländet även om det inte känns så just nu. Ekonomin är tajt och det kommer att vara så ett tag till men ge inte upp! När det är som mörkast ska du be om styrka och hjälp från dem som står vid din sida. Hon är besviken på maken hon hade på jorden och kan inte se varför han gjorde som han gjorde och hon ber om ursäkt för att hon inte var där för att hjälpa dig just då. Vad gäller ringarna ber hon dig göra vad du själv vill och det är ditt beslut. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *